Iskustva Industrijskog 3D Printa – Izjave korisnika EOS tehnologije, 2 od 3

Nastavljamo sa serijom od tri video izjave korisnika EOS tehnologije, putem kojih se možete upoznati sa praksom vodećih proizvođača širokog spektra industrija.

Nastavljamo sa serijom od tri video izjave korisnika EOS tehnologije, putem kojih se možete upoznati sa praksom vodećih proizvođača širokog spektra industrija.

Video 4 – “3DLMS about 3D printing with EOS systems”

 

https://www.youtube.com/watch?v=pccCnt83D0A&list=PL5iPvzvCGtR0C4jdPH51IMg-vktD_mzvi&index=4

 

Marco Ravanello, generalni direktor u 3DLMS, govori o korištenju industrijskog 3D printa, tržištu i prednostima rada s EOSom.

 

https:// http://3dlms.com

 

3DLMS stvara inovativne metalne proizvode u DMLS tehnologiji. Njihova je misija podrška i usmjeravanje kupaca u razvoju proizvoda temeljenih na DMLS tehnologiji.

 
 

Video 5 – “Hettich about the collaboration with EOS”

 

https://www.youtube.com/watch?v=cCO_NAVd9Qo&list=PL5iPvzvCGtR0C4jdPH51IMg-vktD_mzvi&index=5

 

Dieter Sorg, voditelj CAMa u Hettichu, govori o korištenju EOSove tehnologije aditivne proizvodnje, prednosti suradnje s EOSom i izazovima implementacije.

 

https://web.hettich.com/en-us/home.jsp

 

Hettich Group jedan je od vodećih svjetskih proizvođača gotovih dijelova za namještaj. Ova njemačka tvrtka zapošljava preko 6000 zaposlenika diljem svijeta, uspješno inovirajući i transformirajući proizvodnju čija tradicija seže u 1888. godinu.

 
 

Video 6 – “Immensa Technology Labs about industrial 3D printing by EOS”

 

https://www.youtube.com/watch?v=XhRYe8QBrG8&index=6&list=PL5iPvzvCGtR0C4jdPH51IMg-vktD_mzvi

 

Fahmi Al-Shawwa, glavni izvršni direktor tvrtke Immensa Technology Labs, navodi razloge zbog kojih njegova tvrtka i njegovi kupci cijene aditivnu proizvodnju, te o prednostima partnerstva s EOSom.

 

http://www.immensalabs.com/

 

Immensa Technology Labs (“Immensa”) mlada je tvrtka osnovana 2016. godine, te predstavlja prvu privatnu tvrtku specijaliziranu za razvoj i unapređenje 3D printa u Ujedinjenim Arapskim Emiratima.

Datum objave:
31.10.2018.
Autor:
Tehnoprogres media

Ostavite komentar