Iskustva Industrijskog 3D Printa – Izjave korisnika EOS tehnologije, 1 od 3

Zadovoljstvo nam je podijeliti sa vama prva tri od devet kratkih videa poslovnih rezultata koje su ostvarili EOS klijenti raznih industrija u primjeni industrijske 3D print tehnologije.

Zadovoljstvo nam je podijeliti sa vama prva tri od devet kratkih videa poslovnih rezultata koje su ostvarili EOS klijenti raznih industrija u primjeni industrijske 3D print tehnologije.

 
 

Video 1 – „Pankl Racing Systems about industrial 3D printing in motor sport“

 

https://www.youtube.com/watch?v=YrPGBNafyGA&list=PL5iPvzvCGtR0C4jdPH51IMg-vktD_mzvi&index=1

 

Stefan Siedel, član uprave za tehnologiju Pankl Racing System tvrtke, govori o iskustvima korištenja EOS sustava aditivne proizvodnje, te o prednostima 3D print tehnologije.

 

https://www.pankl.com/

 

Pankl je tvrtka specijalizirana za razvoj i proizvodnju motora i pogonskih sustava sportskih automobila, vozila visokih performansi (brzine), te zrakoplovne industrije. Na svojoj stranici o suradnji sa EOSom između ostalog navode: „EOS ne donosi samo godine iskustva procesa i tehnologije proizvodnje, već osigurava i mašine zadnjih generacija.“

 
 

Video 2 – „Henkel about bonding 3D printed parts“

 

https://www.youtube.com/watch?v=myS42wsAVNk&index=2&list=PL5iPvzvCGtR0C4jdPH51IMg-vktD_mzvi

 

Robert Ignatzek, direktor marketinga 3D printa (puni naziv: „Business Director Global Marketing 3D Printing“) predstavlja prednosti 3D printanih dijelova i potencijala aditivne proizvodnje u bliskoj budućnosti.

 

https://www.henkel.com/

 

Henkel je internacionalna korporacija s vodećim brendovima i tehnologijama na tri poslovna područja: pranje veša i čišćenja, Beauty Care i adhezivnih tehnologija. Tvrtka je osnovana 1876. i danas broji 53,000 zaposlenika, te 20.03 mlrd EUR prihoda 2017.

 
 

Video 3 – „ZF about how they use additive manufactruing by EOS“

 

https://www.youtube.com/watch?v=zzkCJtyQTKU&list=PL5iPvzvCGtR0C4jdPH51IMg-vktD_mzvi&index=3

 

Karel Löffelmann, menadžer ZF odjela Rapid Prototyping govori o područjima u kojima ZF koristi aditivnu proizvodnju (AM) i koliko je ona važna u poslovanju tvrtke.

 

https://www.zf.com

 

ZF je globalni lider u tehnologiji pogonskog sklopa i šasije, kao i aktivne i pasivne sigurnosne tehnologije. Tvrtka ima 146.000 zaposlenih na oko 230 lokacija u 40 zemalja. Godine 2017. ZF je ostvarila prodaju od 36,4 milijarde eura i kao takav je jedan od najvećih svjetskih dobavljača automobilske industrije.

Datum objave:
23.10.2018.
Autor:
Tehnoprogres media

Ostavite komentar