Iskustva Industrijskog 3D Printa – Izjave korisnika EOS tehnologije, 3 od 3

Zadnja od tri skupine video izjava korisnika EOS tehnologije. Nadamo se da će vam navedena iskustva uvođenja aditivne proizvodnje otvoriti nove pristupe rješavanja starih problema.

Zadnja od tri skupine video izjava korisnika EOS tehnologije. Nadamo se da će vam navedena iskustva uvođenja aditivne proizvodnje otvoriti nove pristupe rješavanja starih problema.

 

Video 7 – “Sharon Tuvia about the benefits of additive manufacturing”

 

https://www.youtube.com/watch?v=IjDJDSDPsCc&list=PL5iPvzvCGtR0C4jdPH51IMg-vktD_mzvi&index=7

 

Ronen Sharon, glavni izvršni direktor tvrtke Sharon Tuvia, opisuje kako ova tvrtka koristi #AdditiveManufacturing, što im je navedena tehnologija donijela, te zašto su odabrali EOS kao partnera.

 

http://www.sharon-tuvia.com/en/

 

Sharon Tuvia ima više od 50 godina iskustva u proizvodnji mehaničkih sklopova, dijelova i komponenti koje se koriste u zrakoplovnoj i elektro-optičkoj industriji. Specijalizirani su za proizvodnju vrlo složenih, visoko preciznih proizvoda, koji zahtijevaju kombinaciju sofisticiranih metoda proizvodnje sa kreativnošću uporabe novih tehnologija.

 
 

Video 8 – “Williams Martini Racing about additive manufacturing in the motorsport sector”

 

https://www.youtube.com/watch?v=1fzrPTZelms&list=PL5iPvzvCGtR0C4jdPH51IMg-vktD_mzvi&index=8

 

Richard Brady, voditelj napredne digitalne proizvodnje tvrtke Williams Martini Racing govori o prednostima #AdditiveManufacturing te navodi razloge odabira EOSa kao partnera.

 

https://www.williamsf1.com/

 

Williams Advanced Engineering Limited je dio Williams grupe u području tehnologije i inženjering poslovanja. Tvrtka kombinira najsuvremenije tehnologije i najbolje inženjere u industriji, s preciznošću i brzinom proizašlom iz četiri desetljeća uspjeha u ultra-konkurentnom okruženju Formule 1.

 
 

Video 9 – “Additive Works about the importance of simulation software in 3D printing

 

https://www.youtube.com/watch?v=IE_68tVcKL4&list=PL5iPvzvCGtR0C4jdPH51IMg-vktD_mzvi&index=9

 

Dr. Nils Keller, glavni izvršni direktor u Additive Worksu, govori o simulaciji “Amphyona” za #pre-obradu u #AdditiveManufacturing i prednostima partnerstva s EOS-om.

 

https://additive.works/

 

Additive Works nudi softverska rješenja koja ciljaju na “first-time-right” proces aditivne proizvodnje, integrirajući nove alate za analizu i simulaciju u Laser Beam Melting proces (LBM, SLM, DMLS, Metal 3D Printing).

Datum objave:
08.11.2018.
Autor:
Tehnoprogres media

Ostavite komentar