Search
  • Tehnoprogres media

Iskustva Industrijskog 3D Printa – Izjave korisnika EOS tehnologije, 3 od 3Zadnja od tri skupine video izjava korisnika EOS tehnologije. Nadamo se da će vam navedena iskustva uvođenja aditivne proizvodnje otvoriti nove pristupe rješavanja starih problema.


Video 7 - "Sharon Tuvia about the benefits of additive manufacturing"


https://www.youtube.com/watch?v=IjDJDSDPsCc&list=PL5iPvzvCGtR0C4jdPH51IMg-vktD_mzvi&index=7


Ronen Sharon, glavni izvršni direktor tvrtke Sharon Tuvia, opisuje kako ova tvrtka koristi #AdditiveManufacturing, što im je navedena tehnologija donijela, te zašto su odabrali EOS kao partnera.


http://www.sharon-tuvia.com/en/


Sharon Tuvia ima više od 50 godina iskustva u proizvodnji mehaničkih sklopova, dijelova i komponenti koje se koriste u zrakoplovnoj i elektro-optičkoj industriji. Specijalizirani su za proizvodnju vrlo složenih, visoko preciznih proizvoda, koji zahtijevaju kombinaciju sofisticiranih metoda proizvodnje sa kreativnošću uporabe novih tehnologija.Video 8 - "Williams Martini Racing about additive manufacturing in the motorsport sector"


https://www.youtube.com/watch?v=1fzrPTZelms&list=PL5iPvzvCGtR0C4jdPH51IMg-vktD_mzvi&index=8


Richard Brady, voditelj napredne digitalne proizvodnje tvrtke Williams Martini Racing govori o prednostima #AdditiveManufacturing te navodi razloge odabira EOSa kao partnera.


https://www.williamsf1.com/


Williams Advanced Engineering Limited je dio Williams grupe u području tehnologije i inženjering poslovanja. Tvrtka kombinira najsuvremenije tehnologije i najbolje inženjere u industriji, s preciznošću i brzinom proizašlom iz četiri desetljeća uspjeha u ultra-konkurentnom okruženju Formule 1.Video 9 - "Additive Works about the importance of simulation software in 3D printing


https://www.youtube.com/watch?v=IE_68tVcKL4&list=PL5iPvzvCGtR0C4jdPH51IMg-vktD_mzvi&index=9


Dr. Nils Keller, glavni izvršni direktor u Additive Worksu, govori o simulaciji "Amphyona" za #pre-obradu u #AdditiveManufacturing i prednostima partnerstva s EOS-om.


https://additive.works/


Additive Works nudi softverska rješenja koja ciljaju na "first-time-right" proces aditivne proizvodnje, integrirajući nove alate za analizu i simulaciju u Laser Beam Melting proces (LBM, SLM, DMLS, Metal 3D Printing).

38 views0 comments