Kako 3D printing transformira lanac dobave: EOS i Daimler

Iz videa: "U EOS-u smo pronašli jako dobrog partnera, koji je već aktivan u brojnim područjima, te sa kojim se osjećamo sigurnima biti u mogućnosti raditi na pravim rješenjima zajedno.


Dugoročno, jednostavno ćemo raspolagati sa dijelovima koji su na raspolaganju na mjestima gdje prije nije bilo moguće reagirati toliko brzo. 


Tada više ne pričamo o kupcima EvoBus-a nego o krajnjim kupcima koji brže dobivaju dijelove, što znači da EvoBus jednostavno ima kompetitivnu prednost u odnosu na konkurente."

Izvor: How 3D printing is changing the supply chain - Daimler EvoBus & EOS

Korporativni film GF Machining Solutions

Film klijentima, potencijalnim zaposlenicima i drugim zainteresiranim skupinama daje početni uvid u inovativni svijet GF.

Putem filma informirajte se o GF globalnoj prisutnosti, razgranatoj mreži predstavništava i servisa, kao i mobilnosti njihovih predstavnika uvijek spremnih na podršku i rješavanje problema.

 

Doznajte konkretne pokazatelje inovacije, nadogradnje i ušteda vašeg područja djelovanja koje vam osigurava suradnja sa GF Machining Solutions. 

Izvor: Georg Fischer New Brand Video

GF je važan partner među tvrtkama avio-industrije koje se suočavaju sa izazovom novih generacija zrakoplova i njihove potrošnje goriva

Trend u korištenju kompozitnih materijala

Efikasnost goriva

Cijena goriva za zrakoplove