Automatizacija

Globalna konkurencija u prerađivačkoj industriji je sve veća. Globalno natjecanje se suočava s povećanom fleksibilnošću, kvalitetom i boljom produktivnošću. Dugoročno gledano postoji samo jedno održivo rješenje - paletizacija i automatizacija. Automatizacija omogućava da proizvodnja ide bez obzira na doba dana ili dan u tjednu. Rezultat je kraće vrijeme izrade, veća produktivnost i brži povrat kapitala investiranog u strojeve. Automatizacija je učinkovito sredstvo kao odgovor na sve veću konkurenciju na globalnom tržištu, kratko trajanje čak i za pojedinačnu proizvodnju. U automatskom pogonu, proizvodnja radi sedam dana u tjednu. Mogućnosti su beskrajne.

Kliknite na logo za Home Page

Automatizacija u cijelosti ili djelomično 

 

Možete se odlučiti za jednostavan automatizirani sustav za mijenjanje paleta u istom stroju. Ili različitite sustave u proizvodnom lancu. Možete odabrati automatizirati samo dio proizvodne linije, ili u cijelosti. Bez obzira na stupanj automatizacije, 3R automatizacije uvijek su izuzetno jednostavne za korištenje.


System 3R koncept automatizacije vam daje: 


• Povećano korištenje postojećih kapaciteta stroja 
• Povećana produktivnost 
• Niži troškovi proizvodnje 
• Niži troškovi proizvoda 
• Kraće vrijeme amortizacije

Workpal Compact Servo 

 

...je mjenjač paleta - uz minimalne zahtjeve prostora na podu - namijenjen za automatsko mijenjanje paleta s prihvatom na radnom stolu stroja. Dizajn s kliznim vratima preko jedne cijele strane daje maksimalnu pristup skladištu paleta, što čini lakim punjenje i manipulaciju paleta.

 

WorkMaster​ 

 

... je fleksibilan modularan automatizacijski sustav koji se sastoji od izmjenjivača jedinica kod kojih  se mijenjaju velike i male palete i to do četiri stroja u istoj proizvodnoj liniji. Sustav za punjenje, koji je potpuno samostalan, može se kombinirati s nekoliko vrsta skladišta , kao i niz mogućnosti za "krojena" rješenja za automatizaciju, bilo da su strojevi iste namjene ili strojevi s različitim tehnologijama. Nekoliko tipova skladišta su dostupna. Osnovne varijante su s modularnim policama ili rotirajuća skladišta,  gdje su police podudarne s paletnim sustavom System 3R.

WorkMaster Linear 

 

... je koncept automatizacije koji daje izuzetnu fleksibilnost. S izmjenjivačem jedinica montiranim na šine,  može posluživati veći broj strojeva, stvara više prostora za skladište i periferne opreme.
Jedna od prednosti je "otvorena arhitektura" sustava. Kupac odabire konfiguraciju i strojeve te dužinu samih šina. 

Sustav 3R 

 

Temeljem suradnje s drugim tvrtkama u polju automatizacije, u mogućnosti smo ponuditi rješenja za automatizaciju s industrijskim robotima - stacionarne i na šinama.


Rješenja za automatizaciju mogu biti prikladna za promjenu dijelova koji nisu paletizirani, a kada je kapacitet WorkMaster-a nedovoljan s obzirom na prijenos težine, ili broja pokretnih osi postoje dodatna rješenja.

WSM - WorkShopManager daje potpunu kontrolu 

 

Proizvodni lanac sadrži veliku količinu informacija koja se mora proširiti po cijeloj radionici. To je posao WorkShopManager-a pratiti sve informacije, i koordinira različite operacije.


WorkShopManager je skupina softvera koji se mogu kombinirati u različitim konfiguracijama da odgovaraju potrebama svakog korisnika. Uvijek s naglaskom na produktivnosti i fleksibilnosti.


WorkShopManager upravlja, nadzire i brine se da ništa ne krene po zlu.