3D Printeri SLS

Direktna proizvodnja iz 3D modela - Postupkom direktnog, slojevitog, laserskog, sinteriranja u mogućnosti smo izraditi 100%  funkcionalne prototipne ili maloserijske dijelove od metala ili polimera. Široka primjena u različitim industrijama, autoindustrija, medicina, dental, alatničarstvo, modelarstvo itd.

Naš glavni partner na tržištu SLS printera svjetski je vodeća njemačka tvrtka EOS. U suradnji sa EOSom omogućujemo našim klijentima proizvodnju inovativnih i visoko kvalitetnih proizvoda temeljenih na industrijskim tehnologijama 3D printa. EOS je globalni lider u području  rješenja vrhunske tehnologije i kvalitete aditivne proizvodnje (AM). Osnovan 1989, EOS je pionir i svjetski lider u području izravnog metalnog laserskog sinteriranja (DMLS) i pružatelj visoko produktivnih sustava za aditivnu proizvodnju za plastične materijale. Povrh svega, kupcima je osigurana vrhunska stručna usluga i savjetovanje.

Kliknite na logo za Home Page

EOS P 500

EOS, svjetski lider u industrijskom 3D printu metala i plastike, predstavio je na ovogodišnjem Formnext sajmu 2017. EOS P500 sustav za 3D print polimera.
Sustav je namijenjen kupcima koji žele proizvoditi komade od plastike visoke kvalitete na industrijskoj razini.

3D PRINTERI ZA PLASTIKU

KLIKNITE na sliku za detalje

Sustav za lasersko sinteriranje plastičnih masa za serijsku proizvodnju, proizvodnju rezervnih dijelova i funkcionalnih prototipova. Visoka kvaliteta proizvoda i stabilnost procesa zajamčena je s prvim na svijetu sustavom za doziranje i nanošenje novog sloja s mono-oštricom. Nadalje, nema prelijevanja praha što znači manju potrošnju praha. Izuzetno mali fokus lasera promjera 0,4 mm omogućuje proizvodnju malih, filigranskih dijelova.Sustavi su optimizirani za korištenje u proizvodnji. Upravljanje strojem je u potpunosti automatizirano. 

3D PRINTERI ZA METAL

Laserski E-Manufacturing sustav za izravnu izradu metalnih dijelova i alata.
Sustav zasnovan na  Direct Metal Laser-Sintering (DMLS). Sustav gradi metalne dijelove  izravno na temelju trodimenzionalnih CAD podataka, potpuno automatski, bez potrebe za bilo kakvim alatima i to u samo nekoliko sati. Dijelovi su građeni sloj po sloj topljenjem finog metalnog praha pomoću laserske zrake čime omogućava izradu ekstremno kompleksnih geometrijskih oblika. Sposobnost za proizvodnju takvih dijelova vrlo brzo omogućava fleksibilnu i ekomomičnu proizvodnju pojedinih dijelova ili serija, što opet omogućuje identifikaciju problema u ranoj fazi razvoja proizvoda što će znatno skratiti vrijeme razvoja  do izlaska na tržište.

KLIKNITE na sliku za detalje

  • Facebook Clean
  • Twitter Clean
  • LinkedIn Clean
KLASTER 3D TEHNOLOGIJA
3D PRINT EDUKACIJA

© 2018 Tehnoprogres d.o.o.