Search
  • Tehnoprogres media

Tehnoprogres na Sajmu Tehnike Beograd


Dodijeljene nagrade "Korak u budućnost" - čestitamo kolegama!


Tehnoprogres je uspješno sudjelovao u još jednom Sajmu regije. Postoje lokalne tvrtke spremne zakoračiti u svijet 3D tehnologije. Naši su zaposlenici odgovarali na pitanja te započeli nekoliko vrlo konkretnih razgovora odgovarajuće primjene rješenja globalno vodećih EOS, +GF+ i Baublys.


Nastupajući zajednički sa tvrtkama Topomatika i IZIT - koje uz Tehnoprogres čine jezgro 3D klastera - bili smo u mogućnosti prikazati kompletno tehnološko rješenje na jednom mjestu, što je privuklo pažnju i osiguralo nove (potencijalne) poslove.


Izjava Zorana Marenića, vlasnika tvrtke Tehnoprogres, portalu ekapija:


"Na ovaj sajam često dolaze oni koji bi htjeli naučiti nešto više o ovoj tehnologiji, jer je to sada u trendu i uklapa se u industriju 4.0, ali najčešće dolaze naši korisnici kojih u Srbji već ima dosta. Razgovarali smo sa vrlo ozbiljnim potencijalnim partnerima, ljudi su se informirali o tehnologijama koje radimo i došli su sa vrlo konkretnim pitanjima. Nismo sklopili nikakav konkretan ugovor, ali su to naši potencijalni kupci i bilo ih je dosta" - kaže Zoran Marenić, direktor Tehnoprogresa.


Tehnoprogres inače u Srbiji surađuje sa tvrtkama iz automobilske i specijalne industrije i, prema riječima Marenića, zadovoljni su dosadašnjom suradnjom i obimom posla. Osim sajmova u Srbiji i zemljama regije, izlažu i na nekim od najvećih europskih sajmova, poput onog u Austriji, a prema riječima našeg sugovornika, nemoguće je napraviti paralelu između ovih poslovnih izložbi.


Članak u cjelini pročitajte ovdje.


21 views0 comments